Afspraken…

Eerste Afspraak

Je kan je aanmelden voor informatie of een eerste afspraak via e-mail.  We plannen dan een kennismakingsgesprek. Het doel hiervan is voldoende zicht krijgen op jouw problemen of verwachtingen. Ik formuleer een voorstel over hoe we verder aan de slag kunnen. Hou rekening dat ik in zeer drukke periodes werk met een wachtlijst.

Telefoon: 0478/49.32.08

Email: info@katrienkiekeman.be

Volgende Afspraken

Alle volgende afspraken worden op het einde van iedere sessie vastgelegd. Elk gesprek duurt één uur. De duur van de ondersteuning of psychotherapie is onmogelijk om in te schatten. Dit is afhankelijk van de aard van de problematiek en de evolutie. Sommige mensen zijn met enkele sessies geholpen, anderen komen voor een periode van maanden of zelfs langer. Ook de frequentie kan wisselen en wordt in onderling overleg afgesproken. Uiteraard kan je op elk moment beslissen om de therapie stop te zetten.

Annuleren van Afspraken

Een afspraak afzeggen of verplaatsen kan tot 24 uur op voorhand en uitsluitend via telefoon. Zo heeft iemand anders de kans om in uw plaats te komen. Indien u niets laat weten of niet tijdig, wordt er 25 euro aangerekend als vergoeding voor de voor u gereserveerde tijd.